E-faktureringspartner för ERP-system

Er programvara, vår teknologi – oändliga möjligheter

Integrera Maventas e-faktureringslösningar i ert programvaruerbjudande och öppna nya affärer och marknader för er och era kunder på nolltid. Vår öppna API-lösning tillför mer värde till ert system utan extra krångel eller kostnader.

Över 300 integrerade ERP-partner över hela Europa

Banbrytande nordisk e-fakturering sedan 2007

Varför välja Maventa?

Maventa är en av de ledande leverantörerna av e-fakturering och e-dokumentutbyte i Norden och i hela Europa. Vi erbjuder ett modernt och pålitligt sätt att leverera elektroniska dokument, som till exempel fakturor och orderdokument, för B2B, B2C och B2G.

Erbjud kunderna en faktureringsupplevelse i världsklass

Vi vet att era kunder bara nöjer sig med det bästa. Därför står vi redo att hjälpa er lyfta erbjudandet med vår skalbara och användarvänliga teknik som aldrig tummar på kvaliteten.

Med bara en integrering kan ni erbjuda e-fakturering som sömlös förlängning av er produkt. Era kunder kommer att spara tid, pengar och skona miljön samtidigt som de låser upp nya möjligheter till tillväxt i verksamheten.

Utveckla och skala upp tillsammans med kunderna

Vårt mål är att era kunder ska lära sig älska e-fakturering, och vi vill samtidigt att ni ska dra nytta av lösningen. Ta farväl av månadsabonnemang, dyra integreringsprojekt och kostsamma underhållsavgifter. Välkomna transaktionsbaserad prissättning som lever och andas med ditt företag.

Vi ger er tyglarna så ni kan öka er omsättning – skapa egen prissättning för era kunder och använd våra transaktionsavgifter som marginalbas för ökade intäkter. När era kunders företag växer och deras transaktionsvolymer ökar kommer era intäkter att växa på samma vis.

Säkert och smidigt, alltid med efterlevnad

Att navigera i e-faktureringslandskapet med alla föränderliga regelverk och tekniska krav kan vara utmanande. Med oss som partner kommer ni aldrig mer att behöva oroa er.

Vi håller jämna steg med både bestämmelser på lokal nivå och EU-nivå, och ser till att vår e-faktureringsinfrastruktur alltid uppfyller de strängaste efterlevnadskraven. Dessutom garanterar vi ett smidigt och säkert e-fakturautbyte åt era kunder, så att ni aldrig behöver kompromissa med kundupplevelsen.

Enkel onboarding för er och era kunder

Om er kalender är som vår är den förmodligen redan full med uppgifter för hela året. Det är därför vi säkerställer ni med oss som leverantör aldrig kommer att behöva navigera ensamma i integreringsprocessen. Vi är särskilt stolta över vår kostnadsfria och offentliga API-dokumentation samt vårt tekniksupportteam som står redo att hantera alla eventuella problem under hela processen.

När det gäller era kunder tar det mindre än fem minuter att skapa ett konto hos oss, och sedan är allt klart – de kan börja skicka och ta emot fakturor direkt.

Smidig anslutning, kraftfullt resultat

+10 000 000

Dokument levereras varje månad

+300 000

Aktiva företag i nätverket

100 %

Partnernöjdhetsomdöme

E-fakturautbytet är en sådan sak som bara måste fungera enkelt och tillförlitligt. Därför har vi Maventa som partner.

Sami Säynäjäkangas, Pajadata

Pajadata is a Maventa customer

Maventa API – utformat för utvecklare

Kom igång med Maventa-teknologi

Utforska vår omfattande öppna API-dokumentation som utformats för en smidig och sömlös integreringsupplevelse. Med vår kostnadsfria tekniska integreringssupport blir du inte lämnad ensam i processen. Prova nu och se hur lätt det kan vara att komma igång.

Inte en programvaru­leverantör?

E-fakturering för företag i alla storlekar

Letar du efter en lösning som effektiviserar ditt företags fakturering?

Vi samarbetar redan med över 300 partner över hela Europa för att tillhandahålla e-faktureringstjänster till företag i alla storlekar. Det snabbaste sättet att komma igång med vårt e-faktureringsnätverk är att kolla upp om ditt nuvarande affärssystem eller ekonomihanteringsprogram redan finns hos oss. Om så inte är fallet kan du berätta vilket ERP du använder så kontaktar vi dem direkt.

Grunderna för e-fakturering

I startgroparna för e-fakturering? Detta bör du ha koll på

Bli partner

Integrera en gång, fakturera överallt

Vi tror att ni kommer förändra hur företagen bedriver sin verksamhet, och vår teknik kommer att hjälpa er på vägen. Öppna upp vårt nätverk för era kunder och se hur deras företag växer hand i hand med ert.

Alex Karlsson

Head of International Partnerships

+358 50 476 1020

Kontakta oss

Maventa är en del av: